A VIP CAR AUTÓSISKOLA rövid története

Bölcsföldi István vagyok a VIP Car Autósiskola alapítója és vezetője. Immáron 20 éve foglalkozom járművezető képzéssel. Ezalatt a 20 év alatt számos tapasztalatot sikerült szereznem az oktatás terén. Szívügyemmé vált, hogy a tanulók megfelelő környezeteben, minőségi képesítést kapjanak. Ahogy az az iskola szlogenjében is megmutatkozik, fontos számomra a minőség és a megbízhatóság. A VIP Car autósiskola már külső megjelenésében is hű marad a nevéhez. Nálunk minden tanuló megfelelő képzésben részesül és sorban állás nélkül kezdhet neki a gyakorlati oktatásnak is. Nem lesznek várólisták, figyelembe vesszük a tanulók érdekeit.

Iskolámban kizárólag olyan személyek dolgoznak, akik képzettek és élnek halnak ezért a szakmáért, valamint mindent megtesznek a tanulókért. Hiszen minőségi munkát kizárólag elhívatottan és megfelelő képesítéssel lehet végezni. Tanulóimnak lehetőségük nyílik VIP környezetben elsajátítani akár az AM, A1, A2, A, B kategóriákat. Ha fontos számodra a minőség, a megbízhatóság és az, hogy megfelelő képesítéssel, rengeteg tapasztalattal rendelkező személyek foglalkozzanak Veled, akkor itt a helyed közöttünk. 

A csapat

Fekete Judit - iskolatulajdonos és irodavezető

Bölcsföldi István - iskolavezető, tulajdonos és gyakorlati oktató

Beraxa János - elméleti és gyakorlati oktató

Dobra Teréz - elsősegélyoktató

Janszky György - gyakorlati oktató

Túri István - gyakorlati oktató

 

Miért ŐK dolgoznak nálunk?

Fontos volt számunkra mikor létrehoztuk az iskolát, hogy csakis a legjobbakkal dolgozzunk. Úgy érezzük, hogy kollégáink a saját szakterületükön a maximálisat nyújták. Judit mindendenféle papírmunkában segít Neked. Gyakorlati és elméleti oktatóink minden téren naprakész tudással rendelkeznek és alkalmazkodnak a mai kor elvárásaihoz. Teréz pedig mentőápolóként minden szükséges tudással ellát Téged, ami egy közúti baleset során jól jöhet!